Ute regner det. Grått, mørkt og trist. En perfekt start på helga – i alle fall når den skal tilbringes inne.

 

Jeg ser på klokka, og skulle ønske den gikk litt raskere. Det er enda noen timer igjen av arbeidsdagen, likevel har jeg lagt vekk jobben for noen minutter. Jeg har ikke dårlig samvittighet for det. Strengt tatt var jeg jo på jobb i flere timer i går kveld. Foredrag, prisutdelinger, middag, vin, underholdning og ”mingling” blant kjente og ukjente. Klokka ble nærmere to før jeg var hjemme i natt, så nei, jeg har ikke dårlig samvittighet for at jeg skriver ned noen tanker i arbeidstiden.

 

I kveld har jeg ingen store planer. Det kjennes godt. Fred og ro i eget selskap.

 

Kvelden min skal fylles med god mat, god drikke, fyr i oven, tente stearinlys, musikk og TV titting.

 

Jeg ser frem til å krølle meg godt sammen på sofaen, under pelspleddet. Nippe til et glass rødt mens jeg spiser en av mine favorittretter; Fersk pasta og scampi stekt i olje med hvitløk, chili og ingefær.

 

 

Musikk kommer til å spilles ”random” fra iTunes på iMacen som står i stua. Synes det er litt fint jeg, høre låter man sjeldent hører – overraskelsene står på rekke og rad. Kanskje får jeg høre Megadeths “Symphony Of Destruction” framført av gruppa Hellsongs?

http://www.youtube.com/watch?v=Xecz3VdPixM

 
Det blir nok også rom for å se litt TV. Jeg lar meg egentlig lett underholde av programmer som “Nytt på Nytt”, “Skavland” og “Senkveld”

Hva skal du gjøre i kveld? Julebord, hjemmekos, jobb….fortell gjerne :-)

Jeg ønsker alle sammen en riktig god helg!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende