Villbåstingen har gitt meg en utmerkelse. En stor, varm takk til ham!

Kreativaward

 

 

 

 

 

Med denne Award’en følger det også en utfordring:

  1. Kopier Award’en på bloggen din (kopier den ved å klikke på bildet og lagre den, helst i mappen for dine bilder).
  2. Link til personen som ga deg Award’en.
  3. Fortell 7 interessante fakta om deg selv.
  4. Velg 7 andre bloggere som du sender Award’en videre til.
  5. Link til deres blogger.
  6. Legg igjen en kommentar i bloggen deres, så de får vite om Award’en.

Ja, hva skal jeg fortelle om Mad som dere ikke vet fra før da…*tenkepause*
Tenkepausen varte litt den, men jeg prøver meg – så her kommer 7 “interessante” fakta om Mad!

1. Jeg var en ivrig håndballspiller i yngre dager. Kaptein på laget – men nivåmessig så kom jeg bare til 4.divisjon før jeg ga meg.
2. Jeg også – i likhet med Villbåstingen – vil ha bibliotek når jeg blir stor. Det er en stor drøm – og jeg vet akkurat hvordan det skal se ut :-)
3. De fleste her vet at jeg er veldig glad i musikk – men det er vel ingen som vet at min egen musikk-karriere startet da jeg var 4/5 år. Da hadde jeg min første opptreden. Det var skremmende – men også en stor opplevelse for ei lita jente. Vet ikke hvor mange jeg sang for – men jeg tror det var ca 50 store og små.
4. Jeg er livredd for edderkopper. En gang satte jeg i senga med bena godt opp under meg, mens tårene trillet. Slik satte jeg i over en time, stirret på en gedigen jordedderkopp. Jeg slapp den ikke med øynene og måtte vente helt til min daværende samboer kom hjem fra jobb før jeg turte å bevege meg. (Jeg har blitt litt bedre med årene – men jeg skal aldri mer bo i en sokkelleilighet!)
5. Jeg hadde lyst til å bli danser da jeg var yngre. Gikk på kurs – og Lambada var den store tingen!
6. Jeg har festet to ganger med Norges hippie nummer 1 – Elg Elgnes. Første gang da jeg var 17. Andre gang da jeg var 33. Han kan virke gær`n men er snill som et lam :-)
7. Jeg må jo bare ta med at Michael Krohn faktisk har slått meg rett i bakken. Han kastet en full halvlitersboks med øl ut i folkemengden etter en konsert – og den traff meg mitt i fleisen. Jeg gikk rett i bakken, men det gikk bra. En liten kul og en halvliter rikere! Krohn ba pent om unnskyldning etterpå og fikk klar beskjed om at neste gang han ville spandere en halvliter, så ville jeg ha den pent og pyntelig! :-)

Så var det å sende denne utmerkelsen og utfordringen videre da – og ja, det er virkelig mange som fortjener den. Det er mange kreative sjeler her på VGB.

Til dere sju under: Utmerkelsen er dere vel fortjent!

Amavel
Nymph
Peter_Late (Kom tilbake på bloggen!)
Isdronningen
Gitarriff_Trutemunn
Amanda
Pistolero

Tips oss hvis dette innlegget er upassende