Jeg har dårlig samvittighet for at jeg ikke har vært her inne på veldig, veldig lenge – men rockblog.no tar veldig mye tid. Det blir derfor ikke så mye tid til overs for annen skriving – dessverre. Håper dette løsner litt etterhvert. Behovet for å uttrykke meg skriftlig når det gjelder tanker og følelser, er absolutt til stede!

Jeg er for tiden hjemme i vakre nord hvor vi har hatt en fantastisk påske. I morgen er det retur Oslo. Det skal bli godt å komme hjem, men samtidig så er det trist å forlate alt dette vakre – samt familien – her nord. Vi har vært på fjellet hele påsken, og jeg har vært uten internett i en hel uke! Det trengte jeg! Litt datafritid, for det kan virkelig bli lange dager foran skjermen; Rockblogg, Facebook, Twitter og andre sosiale medier samt lesing av andre blogger/nettsteder. Man må være litt kreativ for å markedsføre bloggen sin og da er sosiale medier flott å ha! Jeg har snart 500 tihengere på Facebook og over 100 “followers” på Twitter, og blir veldig glad for alle som joiner meg her eller der :-)

Jeg har hatt en spennende tid så langt med rockblogg. Møtt mange artige, flotte, generøse, spennende, interessante  folk og føler at jeg har klart å oppbarbeide meg et bra nettverk på kort tid! Utrolig artig når man blir tatt seriøst og blir behandlet som en hvem som helst annen musikkjournalist!

Jeg har intervjuet band/artister. Anmeldt plater og omtalt konserter. Jeg har også en intervjustafett pågående. Musikkskribenter/journalister sender stafettpinnen, samt en spørsmål videre til noen de selv plukker ut. Til nå har jeg intervjuet Egon Holstad, Morten Ståle Pedersen, Bernt Erik Pedersen og Birgitte Mandelid. En artig og populær greie!

Stikk gjerne innom rockblogg.no og legger du igjen en hilsen, blir jeg veldig glad!

Hvordan går det med folka her inne da? Håper alle har hatt en strålende, flott påske og nyter dagene frem mot vår og varmere tider.

Ønsker dere alle sammen en nydelig kveld, og så blir det ikke så veldig lenge til jeg kommer innom her igjen!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende